Pappa & barn
Ensamstående pappan med barn

Företagsflytt i Stockholm

februari 13, 2017 11:49 by Admin

Vi kommer att behöva hyra flytthjälp då vi nästa vecka ska genomgå en företagsflytt i Stockholm. Styrelsen har haft möte angående detta och vi får reda på vilken flyttfirma vi tar hjälp av i slutet på veckan. Det har varit mycket fram och tillbaka gällande det här ärendet. Dels då om vi ska byta kontor eller om vi ska renovera och fräscha till det kontor vi har idag. Det har varit delade meningar. Det finns de som inte vill därför att det skulle innebära längre sträcka till jobbet och därmed högre kostnader. Även tiden man pendlar är dyrbar, särskilt om man har småbarn hemma.

De nya kontoren är belägna centralt och väldigt snygga, gamla lokaler som tidigare varit en läkarklinink.

Jag har upptäckt att det finns massor med verksamheter som även hjälper till med företagsflytt här i Stockholm. Det som har satt käppar i hjulet och bidragit till att ett beslut ännu inte fattas beror på att man varit oeniga. Nu äntligen ska det vara klart och det är egentligen enbart flytthjälpen som fortfarande är en frågeställning.

Utöver flytten händer det en hel del annat men mer om det i nästa inlägg. Även privat sker det en del förändringar. Det äldsta barnet har flyttat ut, ett barn flyttar tillfälligt tillbaka och ett tredje gifter sig. Med andra ord är det fullt upp även på den fronten.

Träningen har hamnat i kläm även den här veckan, vilket jag har lite dåligt samvete för. Å andra sidan har vi fått väldigt mycket gjort och gör man en lista känns det redan bättre:

 1. Hjälp till med sonens planering inför bröllopsceremonin
 2. Hjälp dottern flytta ut
 3. Renoverat köket
 4. Hjälp yngsta dottern flytta in
 5. Möblerat om i vardagsrummet
 6. Tapetserat om i hallen

  Snart ska jag lägga mig i soffan och vila men imorgon ska jag sätta igång med träningen igen. Önska mig lycka till! 


Just nu värderat 2.7 av 110 människor

 • Currently 2,745455/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Kommentarer är stängt