Pappa & barn
Ensamstående pappan med barn

Sådan pappa sådant barn

januari 13, 2015 14:41 by Admin
Sådan pappa sådant barn kan man säga, min son har exakt samma intresse som jag har feta bilar med en V8. Varje gång vi är ute och åker eller går på stan med min grabb så ser jag hans ögon bli stora när han ser ett riktigt monster till bil. Det är otroligt roligt för mig som är så intresserad av bilar. Jag har redan börjat lägga undan lite pengar åt honom varje månad så att han skall kunna skaffa en fräck bil när han fyller 18 år. Otroligt kul att man kan dela ett intresse med sitt barn! :)

Just nu värderat 3.0 av 102 människor

  • Currently 3,029412/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar: pappa, barn, bilar
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt