Pappa & barn
Ensamstående pappan med barn

Sonen ska till ridskola

augusti 16, 2016 08:51 by Admin

För drygt en vecka sen kom min son hem med svansen mellan benen. Jag såg direkt att det var något han skulle berätta, som han innerst inne visste att jag inte skulle gilla. Han stirrade rätt ner i golvet med tårar i ögonen och berättade att han vill börja på ridskola.
Dum som jag är svarade jag ”ridskola?! Varför välja EN häst när du kan köra en bil med hundratals hästar?”.

Några minuter senare fick jag hejda mig, jag tilltalade mig själv att jag faktiskt får acceptera min sons alla intressen. Sonen förklarade att han aldrig kommer sluta gilla ljudet av en V8 eller våra promenader i stan i jakten på snygga bilar. Denna vecka kommer att bestå av ett ständigt letande efter den perfekta ridskolan..

 


Just nu värderat 3.0 av 83 människor

  • Currently 2,951807/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar: ridskola
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt